Přidat nový obchod? Přidat obchod
Rozhovor s Jiřím Brůhou, projektantem gastronomických provozů a specialistou na vizualizace, odhaluje klíčovou roli, kterou hrají detailní 3D vizualizace při navrhování profesionálních kuchyní. Jiří
PRAHA, 20. března 2025 – V první polovině března překonala cena zlata poprvé psychologickou hranici tří tisíc dolarů za trojskou unci
PRAHA, 17. BŘEZNA 2025 – Minimální mzda činí pro letošní rok 20 800 a pobírá ji kolem 150 tisíc zaměstnanců,
Po úspěšném březnovém kurzu přichází další jedinečná příležitost pro všechny, kdo se chtějí naučit správnou modelingovou chůzi a získat cenné
Dne 15. 3. 2025 proběhlo v Praze focení obalu k připravovanému hudebnímu albu DJ Radka Ahne. Akce se zúčastnily vybrané
Moderní gastronomické provozy: Efektivita a technologie v hlavní roli Moderní gastronomické provozy už dávno nejsou jen o kvalitních surovinách a zkušených kuchařích.
PRAHA, 13. BŘEZNA 2025 – Řemeslníci nemají v Česku o práci nouzi a v následujících letech po nich poptávka ještě stoupne. Přesto
PRAHA, 12. BŘEZNA 2025 – Letos vzniklo na českých středních školách 378 nových studentských firem. S čím podnikají? V čem jsou originální?
PRAHA, 11. BŘEZNA 2025 – Trendem současného pracovního trhu je rostoucí význam firemní kultury. Dobré vztahy na pracovišti ovlivňují úspěch
PRAHA, 10. BŘEZNA 2025 – Podle dat Českého statistického úřadu v loňském roce používalo technologie umělé inteligence (AI) pouhých šest